Vera Rubicon

Vera Rubicon

Skriver om verdens tøffeste Leon!

...og vår situasjon med Jacobsen syndrom, Paris-Trousseau syndrom, Cerebral Parese, hjerneblødning og det å være mamma til et funksjonshemmet barn.

Pappaperm

Knuter'n & VeraPosted by Vera Rubicon Mon, February 01, 2010 19:36:18

Gubben er hjemme... HELE tiden! Først ble jeg ganske så stresset av det, men etter noen dager syntes jeg det var godt å ha han hjemme. Det er rart med hva man venner seg til og jeg må innrømme at jeg har satt stor pris på de 8-9 timene jeg og Leon har hatt hjemme alene på hverdagene. Selvom jeg syntes det var slitsomt at det bare var jeg som måtte gjøre jobben med Leon og far som tok seg av kosen på kvelden.
Også var Knut-Henrik hjemme og kunne ta del i alle avtalene vi har med Leon, DET var deilig det. Han kjører oss rundt og han tar ansvaret for Leon når jeg har lyst til å gjøre noe annet.

Nå er de 6 ukene med pappaperm snart over og jeg synes det har gått veldig fort. Det har vært utrolig deilig å være to om alle oppgavene vi har, selvom det har blitt litt mer husarbeid på meg...smiley Menn som går hjemme søppler utrolig mye..!! he he

Det er ingen tvil om at Leon og pappa elsker hverandre og de har begge to hatt veldig godt av å være så mye sammen denne tiden.

  • Comments(0)//blog.verarubicon.com/#post157