Vera Rubicon

Vera Rubicon

Skriver om verdens tøffeste Leon!

...og vår situasjon med Jacobsen syndrom, Paris-Trousseau syndrom, Cerebral Parese, hjerneblødning og det å være mamma til et funksjonshemmet barn.

Ørene...igjen...

LeonPosted by Vera Rubicon Mon, February 01, 2010 22:10:39

Det viser seg nå at det ikke blir lagt inn dren i ørene til Leon med det første allikevel... Dette er fordi legene på Ahus ikke vil legge han i narkose pga hans tilstand og syndrom. De sendte en rekvisisjon til Riksen om at dette måtte bli utført der, men der fikk vi avslag (?) fordi de ikke så nødvendigheten i dette inngrepet nå... Og ba oss om å ta kontakt med Ahus igjen. Konklusjonen nå er at vi står på en måte midt i mellom to sykehus. Hvor er det sykehuset som ligger midt i mellom disse to som gjør den jobben som Ahus ikke tør å gjøre og som Riksen mener er et for lite inngrep til at det er nødvendig? (Nå er dette min tolkning av hva som står i brevene jeg har fått tilbake og mellom linjene så var det dette jeg leste!)
Vi har uansett fått et brev der det står at dette inngrepet er utsatt på ubestemt tid... Nåde dem om Leon får flere ørebetennelser i påvente av å få lagt inn dren! Hm.. Dette hørtes vel nesten ut som en trussel smiley Men det er ikke stort annet jeg kan gjøre når jeg blir opprørt enn å få det ut i ord.

  • Comments(0)//blog.verarubicon.com/#post159