Vera Rubicon

Vera Rubicon

Skriver om verdens tøffeste Leon!

...og vår situasjon med Jacobsen syndrom, Paris-Trousseau syndrom, Cerebral Parese, hjerneblødning og det å være mamma til et funksjonshemmet barn.

Leon fikk høy feber

LeonPosted by Vera Rubicon Mon, February 01, 2010 23:20:22

Sist lørdag fikk Leon plutselig høy feber og målte 39,4. Ettersom vi har fått beskjed om å kontakte sykehuset så fort han blir syk, så gjorde vi selvfølgelig dette og ble bedt om å komme inn til en kontroll. På grunn av Leons lave blodverdier, så kan en infeksjon være faretruende for han og det er lavterskel for å starte opp med antibiotika. Nå fant de heldigvis ikke noen tegn til infeksjon hos han og vi reiste hjem etter et par timer på Ahus. Men feberen til Leon vedvarte og den lå jevtn rundt 39 selv med paracet.
Dagen etter steg feberen til 40,1 og han kastet opp alt han hadde i magen og ble helt slapp. Da tok jeg på nytt kontakt med sykehuset, men ble enig med legen om å avvente litt til ettersom blodprøvene som ble tatt ikke viste noen infeksjon. Dette var på søndag og vi skulle reise til Frambu på mandag og begynte å føle litt på at vi muligens måtte avlyse dette kurset som skulle holdes der. Allikevel, så pakket jeg sakene våres for sikkerhetsskyld og gjorde alt klart til dagen etter.
Før vi la oss for kvelden tok jeg en siste måling av Leon og da hadde han 38,9 i feber...

Og så kom mandagen og Leon sov helt til 08.15! Shiiiiit, hvis vi skulle rekke å komme oss til Frambu, så fikk vi dårlig tid! Men først var det måling av temperaturen til Leon... Og jeg kan vel si det slik at den gutten vet å time ting riktig for han hadde selvfølgelig ikke noe feber lenger!! 36,9 og i full fart smiley
Da var det bare å hive seg rundt og få med seg all bagasjen og kjøre til Frambu!

Leon med feber på sykehuset:

  • Comments(0)//blog.verarubicon.com/#post162