Vera Rubicon

Vera Rubicon

Skriver om verdens tøffeste Leon!

...og vår situasjon med Jacobsen syndrom, Paris-Trousseau syndrom, Cerebral Parese, hjerneblødning og det å være mamma til et funksjonshemmet barn.

Frambu dag I

LeonPosted by Vera Rubicon Mon, February 01, 2010 23:35:22

Nå er vi på frambu på kurs om sjeldne kromosomavvik og funksjonshemming. Dette er et kurs som varer over fem dager da vi bor her sammen med 9 andre familier som også har barn med sjeldne kromosomavvik.

Denne dagen har vært en bli kjent dag og Leon har for første gang vært i en barnehage uten mamma og pappa. Jeg hadde det værst og Leon bare koset seg og sjarmerte alle damene i barnehagen. Jeg har ingen grunn til å engste meg for han, men jeg er overhodet ikke vant med å gi han fra meg. Kanskje litt greit å begynne å venne meg litt til det, for han skal jo gå i en barnehage etterhvert uansett. Og her er de VIRKELIG flinke!! I dag var det bare i 1,5 time i morgen blir det fra 09 til 15... WÆÆÆ! Men det går vel greit det også.

I dag har vi blitt kjent med flere foreldre som er i samme situasjon som oss og som deler de samme bekymringene og tankene om fremtiden med barn som krever litt ekstra. Vi deler også mange erfaringer og vi har mange gode råd å gi hverandre. Nettverkbygging er alltid greit!

Det er mange flinke og hyggelige fagpersoner her og jeg gleder meg til å få mer kunnskap i løpet av disse dagene.

Rommet vårt her på Frambu

Kveldsaktiviteter

  • Comments(1)//blog.verarubicon.com/#post163