Vera Rubicon

Vera Rubicon

Skriver om verdens tøffeste Leon!

...og vår situasjon med Jacobsen syndrom, Paris-Trousseau syndrom, Cerebral Parese, hjerneblødning og det å være mamma til et funksjonshemmet barn.

Frambu dag II

LeonPosted by Vera Rubicon Tue, February 02, 2010 22:46:24

Dag to startet med at Leon var full av røde prikker... Feberen var borte, men han var fortsatt litt slapp. Vi ble litt usikre og ville snakke med legen før vi leverte Leon i barnehagen i dag. Tenk om det var noe smittsomt og alvorlig!!!
Legen hadde ikke mulighet til å se på han før utpå dagen, men etter beskrivelsen så mente han at det ikke var noe dramatisk og han kunne gå i barnehagen mens vi var på foredrag.

I dag hadde vi om det medisinske, genetikk og ernæring. For vår del var det ikke så veldig mye nytt som ble sagt i dag da vi har lest oss opp på veldig mye dette året etter at Leon ble født. Jeg har vært en svamp etter informasjon og vi har oppsøkt mange fagpersoner.
Det var veldig mye nyttig og viktig som ble sagt i dag og jeg tror de fleste hadde god nytte av dette. Deriblant ble det ramset opp en god del undersøkelser og utredninger man burde sjekke ut for barna våres. Jeg skrev ned en lang huskeliste til neste gang vi skal på kontroll på sykehuset.
Vi fikk også et godt tips fra en mor på kurset om å oppsøke en kiropraktor for å se om vi kunne gjøre noe med at Leon er så veldig høyrevendt, så det skal jeg gjøre allerede i morgen.

Da foredragene var over gikk vi ned for å bade i bassenget de har innendørs. Dette var første gang Leon har vært i et badebasseng og han var kjempeflink. Han var veldig tygg og han lå helt stille på ryggen og føt i vannet. Leon er en liten fisk... :)

Litt utpå ettermiddagen ble Leon veldig sliten og det ble fremtredende at han ikke var i særlig god form. I tillegg begynte jeg å føle meg dårlig, vondt i hode, tett i nesa og sår hals. Vi diskuterte frem og tilbake og fant ut at vi ville reise hjem. Det er liten vits i å ligge syk på rommet på Frambu når vi bor bare 45 min derfra. Derfor ligger jeg nå på sofaen under et pledd hjemme og kjenner at forkjølelsen kryper på meg. Leon sover godt med et teppe tullet rundt seg, mens Knut-Henrik løper ærender for meg ;)

Det var veldig synd at vi måtte avslutte oppholdet på Frambu så raskt, men vi fikk med oss mye god informasjon på disse to dagene uansett.

  • Comments(0)//blog.verarubicon.com/#post164