Vera Rubicon

Vera Rubicon

Skriver om verdens tøffeste Leon!

...og vår situasjon med Jacobsen syndrom, Paris-Trousseau syndrom, Cerebral Parese, hjerneblødning og det å være mamma til et funksjonshemmet barn.

Sitter og venter...

LeonPosted by Vera Rubicon Wed, February 03, 2010 12:38:06

Leon og jeg sitter på Ahus og venter på at blodprøvesvarene hans skal komme. Leon er på vei til å sovne i vogna nå og jeg har funnet meg en plass der jeg kan sitte med min rosa laptopp.

Da vi skulle ta kvelden i går og skiftet bleie på Leon fant jeg blodspor i bleia hans! Leon har fortsatt lave blodplateverdier og hvis vi oppdager blod, så skal vi kontakte sykehuset. Jeg syntes det var så lite i går kveld og mente det var forsvarlig å vente til i dag tidlig. Og i dag var det samme runden med blod i bleia uten at jeg kunne finne noe sted det skulle ha kommet ifra, så da var det bare å ringe til sykehuset og melde ifra at vi kommer.

Nå har Leon blitt sett på, målt, veid og lyttet på. Og han gråt ikke en gang da de tok blodprøver, enda de fylte tre glass! Leon er en tøffing! Så nå sitter vi bare og venter på prøvesvarene. Jeg håper at alt er fint, selvom jeg er ganske bekymret da han blør fra ette eller annet sted... Sist vi sjekket så var trombocyttene på 76 og jeg håper de ikke har synket alt for mye i verdi.

  • Comments(1)//blog.verarubicon.com/#post165