Vera Rubicon

Vera Rubicon

Skriver om verdens tøffeste Leon!

...og vår situasjon med Jacobsen syndrom, Paris-Trousseau syndrom, Cerebral Parese, hjerneblødning og det å være mamma til et funksjonshemmet barn.

Resultat

LeonPosted by Vera Rubicon Wed, February 03, 2010 22:49:57

Nå er vi hjemme og Leon sover. Blodplatene hans lå på 72 i dag og de andre prøvene var fine utenom de neutrofile... De lå på 1,ett eller annet og vi fikk beskjed om å komme til kontroll igjen på fredag da han er ekstra utsatt for infeksjoner nå. Blodet i bleia er ikke helt klarlagt ennå, men jeg fikk med meg utstyr til å ta en avføringsprøve av han.
Da jeg tok forrige stell av han syntes jeg at jeg så at han hadde et åpent sår, eller om det bare var blod innover i endetarmen, men Leon viste at han hadde vondt, så jeg fikk ikke sjekket det skikkelig. Jeg ringte selvfølgelig tilbake til sykehuset og fortalte dette, men hun jeg snakket med sa at det ikke var noe å gjøre med og at jeg bare skulle la det være. Jeg tenkte jo selvfølgelig at det måtte være noe man kunne gjøre for å dempe smerte eller om han kunne få noe som gjorde at det leget seg fortere, men vi får bare ta det opp med legen igjen på fredag.

Vi møtte flere gamle kjente på Ahus i dag fra den tiden Leon var innlagt på nyfødt, det var kjempe koselig å se dem alle sammen og det er helt utrolig at det har gått 14 mnd allerede siden Leon ble født!

  • Comments(1)//blog.verarubicon.com/#post166