Vera Rubicon

Vera Rubicon

Skriver om verdens tøffeste Leon!

...og vår situasjon med Jacobsen syndrom, Paris-Trousseau syndrom, Cerebral Parese, hjerneblødning og det å være mamma til et funksjonshemmet barn.

Leon bader i oppvaskkummen

LeonPosted by Vera Rubicon Wed, February 23, 2011 21:30:16
I helgen hadde vi besøk av Tante Kine og fetteren og kusinen til Leon. Huset vårt er alltid fullt av latter og morsomme påfunn, og plutselig satt Leon i oppvaskkummen med alle klærne på.
Nå har det seg slik at Leon er kjempe interessert i vann og hver gang en kran blir satt på hjemme hos oss, krabber han alt han orker for å skynde seg dit vannet renner. Tante Kine tok oppvasken mens Leon spiste mat og tilslutt klarte ikke Leon å sitte rolig lenger, han måtte bort til vasken og kjenne på vannet. Jeg løftet han opp og det tok ikke lang tid før klærne hans ble våte. Jeg tenkte "Skitt au!" og satte hele gutten oppi oppvaskkummen. Han ble storfornøyd! David og Elisabet gjorde store øyne da de så hva "gale" Tante Vera holdt på med og stormet til for å være med på leken.

Da jeg var liten var det forbudt å søle med vann, for det var det verste min mor visste om. Og vann som er så gøy!
Til min mor: Det jo bare vann og det tørkes opp på et blunk.

Jeg har nok en ganske høy terskel her og jeg merker at mitt behov for å "leke" med vann fortsatt er tilstede, og det er Leon glad for!

  • Comments(1)//blog.verarubicon.com/#post253