Vera Rubicon

Vera Rubicon

Skriver om verdens tøffeste Leon!

...og vår situasjon med Jacobsen syndrom, Paris-Trousseau syndrom, Cerebral Parese, hjerneblødning og det å være mamma til et funksjonshemmet barn.

En rask undersøkelse

LeonPosted by Vera Rubicon Wed, March 02, 2011 07:06:38
Vi var til en forundersøkelse på Ahus før Leon skal inn å operere. Jeg trodde det var snakk om å veie, ta vekt og blodprøver denne dagen, men der tok jeg feil.
Vi ble tatt i mot av en narkoselege som spurte meg om jeg lurte på noe angående narkose, jeg sa "nei, dette har vi gått igjennom fem ganger tidligere." Og jeg spurte henne tilbake om det var noe jeg kunne fortelle henne. Det var stort sett dette som ble sagt, og så var vi ferdige...

Da jeg gikk fra Ahus, etter å ha vært der i 5 minutter, lurte jeg på om de hadde glemt hva en telefon var og hvorfor de ikke heller kunne ringe meg? Hva er vitsen med å bruke både tid og penger for både Ahus og meg for noe som veldig lett kunne blitt tatt pr. telefon?
Jeg måtte organisere dagen min etter denne avtalen og jeg gikk glipp av et kurs jeg skulle ha vært på. Vi bor et lite stykke unna sykehuset også, så det er ikke bare å svippe innom. Det krever en del planlegging og det tar tid å få med seg Leon.

  • Comments(0)//blog.verarubicon.com/#post259