Vera Rubicon

Vera Rubicon

Skriver om verdens tøffeste Leon!

...og vår situasjon med Jacobsen syndrom, Paris-Trousseau syndrom, Cerebral Parese, hjerneblødning og det å være mamma til et funksjonshemmet barn.

Leons personlige horoskop

LeonPosted by Vera Rubicon Wed, April 11, 2012 13:56:46
Vi fikk personlige horoskop i gave av farmoren til Leon og Maria. Jeg synes disse er så fantastiske og vil derfor dele de med andre.
Om dette stemmer og i hvilken grad det stemmer kommer helt sikkert an på hvilke valg man tar i livet, men uansett skal det bli spennende å følge med på oppveksten til mine to barn og se hvor mye av dette som blir reelt.


Kjære Leon
Du har mye optimisme og en meget sterk iboende livskraft selv om du fikk en dramatisk start på livet. Det vil alltid være viktig for deg å kunne bevege deg fritt selv om bevegelighet og motorikk kan være noe nedsatt og krever ekstra jobbing. Naturen vil være en viktig arena for deg. Der kjenner du en dyp kontakt og tilhørighet og du merker energiene i naturen godt. Du opplever mange ting energetisk , men kan ikke alltid sette ord på det.

Du er kvikk og forstår mye. Det er mange ting du bare vet intuitivt derfor kan det å sitte lenge på skolen med masse bøker og teori oppleves krenkende og nærmest bortkastet tid. Det du lærer bør knyttes inn på en praktisk måte, gjerne i relasjon til naturen. Det er fint å få bruke hendene dine samtidig som du studerer. Når noe fenger deg kan du være meget utholdende, men kan ellers lett miste konsentrasjonen og bli distrahert. Du har en eventyrer inni deg og du ønsker å oppleve livet snarere enn å sitte inni et klasserom. Visdom kommer gjennom livets erfaringer. Du er meget intuitiv, og mange ting bare kommer til deg nesten som om du husker noe du allerede vet.

Du har spesielle evner til å berøre og gjøre noe magisk med mennesker du møter. Du møter andre mennesker på en direkte måte hvor du senser deres energispråk som noe helt virkelig. Du har sterke healingevner noe hele familien merker godt. Dette er noe som du og familien din kan utforske sammen, være oppmerksomme på energier og bruke naturen mye. Kontakt med dyr kan også være verdifullt. Som voksen kan det godt være at du vil ha lyst til å jobbe med healing og alternative terapier. Du kan utvikle en reel kontakt med de formbyggende kreftene i naturen, engle- og devaevolusjonen som er nært knyttet til menneskeriket. Du har også glede og nytte av å motta healing.

Du har sterke emosjonelle og spirituelle bånd til begge foreldrene dine og til lillesøsteren din. Det er en sterk og vakker kjærlighetsutveksling mellom deg og moren din, og hun merker veldig godt healingkraften din. Det ser ut som om du og mor kommer til å dele interessen for det alternative og utradisjonelle. Du har også en sterk intuitiv kontakt med din far. Far er en person som vil støtte deg ut og frem i samfunnet, og hans jobb, posisjon og kompetanse vil kunne komme deg til nytte med tanke på hva du skal jobbe med i fremtiden.

Du har sans for skjønnhet og det som er vakkert. Denne skjønnheten kommer også frem i din personlighet. Du trenger å bli sett og verdsatt for den du er.
Du har en kreativ kraft og du kan skape dype sterke uttrykksformer. Du kan også bli flink til å uttrykke deg skriftlig. Meninger mangler du ikke og du snakker ærlig, direkte og rett frem uten å pakke det for mye inn. Det har du til felles med lillesøsteren din, Maria. Dere kommer til å bety mye for hverandre. Maria er flink til å få deg til å prate og få fart på deg.

Spennende reiser hvor du og familien din utforsker andre kulturer er berikende og lærerikt, også det å se på reiseprogram sammen. Som sagt så vet du så mye inni deg og lærer så mye i livets skole, at du skal ikke bekymre deg for om det kan være krevende med alt du skal lære på skolen.
Leon, du har utrolig mye vakkert å gi til andre mennesker.

Astrolog Heidi Horpestad

  • Comments(0)//blog.verarubicon.com/#post369