Vera Rubicon

Vera Rubicon

Skriver om verdens tøffeste Leon!

...og vår situasjon med Jacobsen syndrom, Paris-Trousseau syndrom, Cerebral Parese, hjerneblødning og det å være mamma til et funksjonshemmet barn.

Marias personlige horoskop

MariaPosted by Vera Rubicon Wed, April 11, 2012 14:51:14

Vi fikk personlige horoskop i gave av farmoren til Leon og Maria. Jeg synes disse er så fantastiske og vil derfor dele de med andre.
Om dette stemmer og i hvilken grad det stemmer kommer helt sikkert an på hvilke valg man tar i livet, men uansett skal det bli spennende å følge med på oppveksten til mine to barn og se hvor mye av dette som blir reelt.


Kjære Maria.
Du elsker å utforske verden og du kommer til å være mye på farten. Du klatrer fort ut av lekegrinda for å legge ut på oppdagelsesferd på egenhånd.
Alt er spennende, men du kan også trekke deg tilbake og dagdrømme. Du tilegner deg lett kunnskap og kan bli skoleflink, men vil allikevel føle at du lærer vel så mye i livets skole utenfor klasserommet. Blir ting kjedelig er det lett å reise avgårde i tankene. Du vil alltid søke sannhet, kunnskap og mening med livet. Trangen til å utvide horisonten både mentalt og fysisk via reising, vil du alltid ha med deg. Du er ærlig, rett frem og sier det du mener «direkte fra leveren.»

Du er meget sensitiv og kjenner lett på kroppen hvordan andre har det. Du fornemmer mye og kan se ting inni deg, se farger, energier etc. og du har en sterk intuisjon. Også mor og far er sensitive, så du vil føle at de forstår deg.
Det er dype bånd mellom deg og foreldrene dine. Mange ganger vet du hva mor tenker før hun sier det, og dere vil i fremtiden kunne lære å kommunisere med hverandre via tanken. Du er glad i alle mennesker, og du kommer til å få mange venner med ulik bakgrunn og religion. Det er også meget sannsynlig at du vil komme til å studere, bo eller jobbe i utlandet. Venner betyr ufattelig mye og du vil lett bli en leder i venneflokken og en som tar ansvar. Du vil trives godt i gruppearbeid på skolen og kan lett ende opp som elevrådsleder. Du ser de svake samtidig har du styrke til å stå på og kjempe for saker du tror på.
Du synes det er viktig at folk lærer å snakke sammen og som voksen vil du også være meget opptatt av å skape dialoger og relasjoner. Du vil velge jobber som innebærer mye kommunikasjon og formidling. Du vil få stor innflytelse på mange mennesker via jobben.

Kreativitet og drømmer er en viktig del av livet ditt og du har behov for å trekke deg tilbake. Bare være alene, drømme og flyte avgårde i tankene dine. Du har god kontakt med ditt indre og du vil ha stor glede av dans, sang og musikk. Selv om du til tider stenger døren til rommet ditt for å være alene, så trenger du masse klemmer, fysisk nærhet og trygghet. Senere i livet vil du ha stor glede av meditasjon og behovet for å reise på indre reiser blir viktigere enn å reise fysisk. Det er ikke usannsynlig at du vil studere astrologi, vitenskap og de metafysiske lover som betinger alt liv.

Idèbanken din er en utømmelig kilde til inspirasjon og ikke minst liker du å gjøre ting på egen måte. Du vil ikke følge hovedstrømmen, men vil gå din egen vei. På et tidspunkt i livet vil du kanskje ønske å være selvstendig næringsdrivende. Både mor og far vil kunne hjelpe deg med å få idèene dine ned på et praktisk plan. Derfor er det viktig at du og foreldrene dine lager ting sammen, skriver, tegner, leker litt med idèene dine og tar dem på alvor.

Hvis du har søsken vil dere finne på mye rart sammen, oppleve mye spennende samt ha mange livlige diskusjoner. Du vil også i løpet av livet møte mennesker som du føler en nær forbindelse til, nesten som om dere var søsken.

Astrolog Heidi Horpestad

  • Comments(0)//blog.verarubicon.com/#post370