Vera Rubicon

Vera Rubicon

Skriver om verdens tøffeste Leon!

...og vår situasjon med Jacobsen syndrom, Paris-Trousseau syndrom, Cerebral Parese, hjerneblødning og det å være mamma til et funksjonshemmet barn.

Nå har vi solgt boligen vår!

Knuter'n & VeraPosted by Vera Rubicon Tue, March 16, 2010 12:18:28

Ettersom rekkehuset vårt er over tre plan, så var vi nødt til å legge dette ut for salg slik at vi kunne få oss en bolig der det er tilrettelagt for Leons funksjonshemminger. Vi trenger derfor et hus der alle de viktigste rommene er på ett plan. Trapper er ikke så heldig hvis han må sitte i rullestol og det er nødvendig med store og åpne rom.

Vi la boligen vår ut for salg og etter første visningsrunde, så ble den jaggu solgt! Vi var også så heldige at rekkehuset vårt ble solgt til en utrolig hyggelig dame som jeg fikk god kontakt med.

Nå må vi få iorden finansieringen vår og skyndte oss med å legge inn bud på det huset vi har sett oss ut. Vi har funnet det perfekte hjemmet for Leon som ligger ute til salgs nå, men papirarbeidet i kommunen tar litt tid, så vi venter utålmodige på å få et klarsignal på å legge inn bud. Vi krysser uansett alt vi har for at alt går i orden og at vi får vår drømmebolig!!!

Jeg gleder meg til å kunne legge ut bilder av vår nye bolig!!!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.