Vera Rubicon

Vera Rubicon

Skriver om verdens tøffeste Leon!

...og vår situasjon med Jacobsen syndrom, Paris-Trousseau syndrom, Cerebral Parese, hjerneblødning og det å være mamma til et funksjonshemmet barn.

Vi har kjøpt oss et nytt hus!!

Knuter'n & VeraPosted by Vera Rubicon Sat, April 17, 2010 11:19:25

Den 10 juni flytter vi inn i et nytt hus!! Dette er ingen hvem som helst hus, men akkurat DET huset vi ønsket oss og som vi gjorde alt for å få også ble det endelig vårt!

Huset er bygget i 2006 og er derfor helt nytt og alt er på ett plan (med en loftsetasje der det er gjesterom og en ekstra stue) og veldig gunstig for Leon. Vi får plass til alle hjelpemiddlene til Leon og han får stor nok plass til å bruke dem også. I dag er alle hjelpemidlene stablet i stua og vi må gå slalom imellom og det sier seg selv at Leon ikke får full utbytte av dem heller.
Det nye huset vårt ligger rett ved der vi bor idag, så det blir ikke lange veien å flytte tingene våres heller.

Da vi satt i kontraktsmøte med selgerene og akkurat var ferdige med må skrive under på kontrakten, så sa salgerene til hverandre: "skal vi si det til dem nå?" Jeg kjente jeg stivnet litt til og fikk en isklump i magen, hva kunne det være de skulle si? Var det noe galt?? Heldigvis var det ikke det, de lurte bare på om vi trengte noen møbler. Ja, sa jeg selvfølgelig, men ville ikke ta i for mye, for ting koster alltid litt ekstra, derfor sa jeg at vi kunne jo ha trengt en oppvaskmaskin ihvertfall. Det var da de slapp bomba og sa at vi kunne få hva vi ville av møbler i huset gratis. GRATIS???!! Oh boy!!! Så vi reiste hjem til selgeren dagen etter og kunne peke ut hva vi ville ha av møbler og alt var jo så lekkert! Det endte med at vi sa at vi tok det dem ikke ville ha med seg, så vi flytter inn i et fullt møblert hjem den 10 juni!

Vi gleder oss veldig mye til å flytte inn og det skal bli så gøy å legge ut bilder av vårt nye hjem når vi har kommet oss i orden.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.