Vera Rubicon

Vera Rubicon

Skriver om verdens tøffeste Leon!

...og vår situasjon med Jacobsen syndrom, Paris-Trousseau syndrom, Cerebral Parese, hjerneblødning og det å være mamma til et funksjonshemmet barn.

På utkikk etter nye jobb

Knuter'n & VeraPosted by Vera Rubicon Wed, December 15, 2010 21:45:54
Nå rett før jul mistet både Knut-Henrik og jeg jobben! Det kom som en bombe og jeg må si at stressnivået mitt steg noen hakk. Etter at jobben vår mistet den største kunden vi hadde, ble det til masseoppsigelse og vi er 25 personer som må gå. Det verste med dette er at vi fikk veldig kort varsel og vi fikk oppsigelsestid ut desember!
Knut-Henrik og jeg jobber på samme sted, så man kan si vi har vært max uheldige. I ettertid klarte Knut-Henrik å forhandle seg til et par mnd ekstra oppsigelsestid, men jeg står uten jobb i januar. Jeg må si jeg er ekstremt skuffet, spesielt ettersom jeg var så innstilt på å komme tilbake for å jobbe 50% mot sommeren. Situasjonen vår hjemme har ikke alltid vært så enkel med Leon og alt som følger han av undersøkelser, operasjoner, sykdom og avtaler og det sier seg selv at jeg ikke har kunnet jobbe fullt. Til nå har jeg vært hjemme med Leon og så veldig frem mot å komme meg i arbeid igjen, men det blir litt vanskeligere nå som jeg ikke har noen jobb å gå tilbake til.

Vi hadde håpet at Leon skulle vokse seg sterk og frisk mot sommeren og at han ville klare lengre dager i barnehagen til høsten igjen, slik at også jeg kunne jobbe fullt. Nå blir det spennende å se hva slags jobb jeg kan skaffe meg og jeg er veldig spent på hvordan vi skal få denne kabalen til å gå opp.
Ettersom jeg er så positiv og kan alt, så tar det vel ikke lang tid før jeg har fått meg en ny jobb. smiley

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.