Vera Rubicon

Vera Rubicon

Skriver om verdens tøffeste Leon!

...og vår situasjon med Jacobsen syndrom, Paris-Trousseau syndrom, Cerebral Parese, hjerneblødning og det å være mamma til et funksjonshemmet barn.

Årets første dag

Knuter'n & VeraPosted by Vera Rubicon Sat, January 01, 2011 20:18:22
I dag er det den første dagen i 2011 og med en uventet velkomst da vi kom hjem etter nyttårsfeiringen, så forventer jeg at 2011 kanskje blir et like turbulent år som de to siste vi har hatt...

Da vi slitne kom hjem etter en to timers kjøretur fra hotell oppholdet vårt og fant ut at vi ikke hadde vann i huset, må jeg innrømme at vi ble ganske oppgitt. Jeg ringte vannverket og etter noen timer kom det to karer og som begynte å finne ut hva som var feil. Vi hadde selvfølgelig fått frosne vannrør og etter en liten jobb, klarte de å tine det opp for oss. Phu! For en lettelse. Uten vann i huset blir vi ihvertfall handikappede! smiley Det blir vel egentlig de fleste av oss. Vi tenker ikke så ofte over hvor avhengige vi er av innlagt vann før vi plutselig ikke har det lenger. Vi kan ikke gå på do og vi får ikke vasket hendene. I kaffe skal man til og med ha vann..! Nå er heldigvis alt som det skal være igjen og jeg bretter opp ermene og ønsker året 2011 hjertelig velkommen!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.