Vera Rubicon

Vera Rubicon

Skriver om verdens tøffeste Leon!

...og vår situasjon med Jacobsen syndrom, Paris-Trousseau syndrom, Cerebral Parese, hjerneblødning og det å være mamma til et funksjonshemmet barn.

Akupunktur mot barnløshet

Prosjekt babyPosted by Vera Rubicon Tue, March 08, 2011 20:45:38
I morgen skal jeg til akupunktur for andre gang. Jeg leste meg opp om akupunktur på nettet og jeg ble anbefalt av min venn Karen-Marie om å ta akupunktur for å bedre sjansene for å bli gravid.
Akupunktøren setter nåler for å rette opp balansen i hormonene. Jeg er kjempe spent på om dette gir noen effekt.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Nordlæning Mon, March 21, 2011 13:26:27

Hei.
Vil bare fortelle at akupunktur hjalp meg i å bli gravid. Jeg er 43 år og har de tre siste årene prøvd å bli gravid. Har to flotte jenter fra før på 14 og 16 år. Legene anbefalte oss å gi opp etter to prøverørsforsøk, kvaliteten på eggene mine var for dårlige.... Men vi ga ikke opp naturmetoden! Akupunktur (viktig med en autorisert akupunktør), Bidro (kjøpes på helsekost) og sex annenhver dag ga resultater! Har termin i juni og jenta i magen er undersøkt i alle kanter og virker frisk og rask. Håper at dette virket inspirerende og at du ser muligheten til å lykkes. Husk at det ordner seg for snille jenter! Lykke til.