Vera Rubicon

Vera Rubicon

Skriver om verdens tøffeste Leon!

...og vår situasjon med Jacobsen syndrom, Paris-Trousseau syndrom, Cerebral Parese, hjerneblødning og det å være mamma til et funksjonshemmet barn.

Antistoffer mot blodplater

Prosjekt babyPosted by Vera Rubicon Wed, March 16, 2011 18:58:55
Jeg fant en artikkel på det store medisinske leksikon på nettet om antistoffer mot blodplater. Og jeg synes det ikke er like ille etter å ha lest dette. Artikkelen finnes her: http://www.snl.no/.sml_artikkel/neonatal_alloimmun_trombocytopeni
Jeg har allerede bestilt time hos fastlegen min for å på nytt ta prøver for å kontrollere dette antistoffet. Jeg har ikke gitt opp ennå og jeg har planer om å finne ut alt jeg kan om dette. Hvis vi har oddsene med oss, så skal vi vurdere assistert befruktning. Koste hva det koste vil!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Lisbeth Falling Thu, March 17, 2011 10:48:36

Jeg har alltid tenkt, at så fint at Vera fikk Rehus positiv blodtype, men så fikk du noe som var enda sjeldnere... Leste følgende: "Tilstanden er parallell til rhesussykdom, men ved NAIT rammes blodplatene, mens det ved rhesussykdom er erytrocyttene som rammes." Så da er det vel jeg som likevel fikk "smittet" deg med noe med blodet. I gamle dager var jo det å ha Rhesus minus blodtype ensbetydende med at man mistet barn nr. 2, 3 osv. Det var kun det første barnet som overlevde, men neste barn ble "forurenset" av blodet fra 1. fødsel.


Posted by Lisbeth Falling Wed, March 16, 2011 23:10:05

Stå på Vera, nå er det din tur til å ha litt flaks og få til dette du ønsker seg :-)