Vera Rubicon

Vera Rubicon

Skriver om verdens tøffeste Leon!

...og vår situasjon med Jacobsen syndrom, Paris-Trousseau syndrom, Cerebral Parese, hjerneblødning og det å være mamma til et funksjonshemmet barn.

18 uker

Prosjekt babyPosted by Vera Rubicon Fri, September 02, 2011 21:43:06
I går var jeg og mamma på Rikshospitalet og så på babyen igjen. Jeg er nå i uke 18 og terminen er satt til 31.01.2012.

Alt ser fortsatt bra ut og i går så vi på hjernen, hjertet, magesekk og nyrer. Ryggeraden er som perler på en snor og babyen en kjempe aktiv. Jeg kjenner svært lite spar ennå, men det er nok fordi at morkaken ligger på framsiden og tar i mot alle bevegelser.

Jeg har fortsatt ikke fått noe konkret svar på antistoffene jeg har mot blodplater og måtte ta en ny runde med blodprøver i går. Jeg vet vel mer neste gang jeg er inne til kontroll vil jeg tro.

Knut-Henrik er overbevist om at vi venter en jente og han sier vi ikke engang trenger å få det bekreftet, det ER en jente!
Legen brukte lang tid på å finne ut hva slags kjønn det er og etter 10 minutter, så sa hun at hun ikke kunne anbefale meg å kjøpe hverken blå eller rosa klær ennå da det var litt vanskelig å få et godt bilde. Men hun sa også at hun kunne ikke finne noen guttetiss heller... Da er det kanskje en jente da? Mer sikker blir vi om to uker da vi skal inn til en ny undersøkelse, så fortsettelse følger ;)


Her er babyen 18 cm lang og man ser tydelig at den strekker hodet bakover.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.