Vera Rubicon

Vera Rubicon

Skriver om verdens tøffeste Leon!

...og vår situasjon med Jacobsen syndrom, Paris-Trousseau syndrom, Cerebral Parese, hjerneblødning og det å være mamma til et funksjonshemmet barn.

20 uker

Prosjekt babyPosted by Vera Rubicon Fri, September 16, 2011 09:54:34
Nå er babyen 25 cm lang og veier omtrent 325 gram.

Vi var på Rikshospitalet igjen i går og så på ultralyd. Alt ser fortsatt helt normalt ut og legen kunne ikke finne noen guttetiss denne gangen heller. Men som han sa, så var det litt vanskelig å se ettersom navlestrengen ligger i mellom bena og dekker for.
Vi vet det er jente vi! Knut-Henrik har visst det hele tiden, så for han har det aldri vært noe tvil. Og jeg vet det nå fordi graviditeten er noe annerledes fra da jeg gikk med Leon. Og mer vet alltid best!?

Jeg har derfor, for sikkerhets skyld, strikket en rosa sparkebukse til Leons lillesøster Maria Rubicon. smiley

Skulle det mot formodning vise seg å være en gutt, så er det vel ingen som faktisk ser forskjell på gutter og jenter det første året om man ikke tar en titt i bleia... Så rosa sparkebukse blir det uansett! smiley
  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Andrine Mon, September 19, 2011 22:28:14

hehehe:) jeg hadde akkurat de samme symptomene me victor andre' som jeg hadde me oline kristine. helt annerledes me lars martin. :) mange som har fått gutt når det har vist seg å være jente på ul og omvendt:P

men ja,en mor vet alltid best:):) håper alt e bra me dere:) vi bør ringes en dag,altfor lenge siden sist:S klem

Posted by Lisbeth Falling Fri, September 16, 2011 11:48:26

Dette er en av de nydeligste sparkebukser jeg har sett, Vera! Og det er helt fantastisk å tenke på at lille Maria ligger trygt og godt i din mage, og utvikler seg akkurat slik hun skal - jeg gleder meg!