Vera Rubicon

Vera Rubicon

Skriver om verdens tøffeste Leon!

...og vår situasjon med Jacobsen syndrom, Paris-Trousseau syndrom, Cerebral Parese, hjerneblødning og det å være mamma til et funksjonshemmet barn.

26 uker

Prosjekt babyPosted by Vera Rubicon Tue, October 25, 2011 13:07:16
Nå er vi inne i svangerskapsuke 26 og jeg har vært på en ny kontroll på Ahus i dag.
Under ultralyden utfordret jeg legen til å være den første som helt sikkert kunne se hvilket kjønn babyen har, og den utfordringen tok han!
Det gikk ikke lang tid før han kunne fastsette kjønnet, og vi har hatt rett hele tiden, vi venter på Maria Rubicon!!

I uke 26 er babyen omtrent 900 gram stor og måler 31 cm. Vår baby er litt større enn dette og det kan tyde på at vi har kommet litt lenger! Etter legens beregninger er Maria allerede 1100 gram! Hun er altså 200 gram større enn det Leon var da han ble født i uke 30! Det suser noen tanker igjennom hodet mitt, og jeg er veldig lykkelig for at vi er over den kneika som heter 840 gram...

Alt ser veldig bra ut med Maria, og vi kan ta det med ro og vente i spenning til hun kommer. Jeg er vel den som gleder meg aller mest til jul i år, og jeg har til og med strikket en julekjole til babyen i tilfelle hun skulle finne på å komme til oss innen det.Det kan tenkes at det passer til neste jul også ;)

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.