Vera Rubicon

Vera Rubicon

Skriver om verdens tøffeste Leon!

...og vår situasjon med Jacobsen syndrom, Paris-Trousseau syndrom, Cerebral Parese, hjerneblødning og det å være mamma til et funksjonshemmet barn.

32 uker

Prosjekt babyPosted by Vera Rubicon Thu, December 08, 2011 19:10:17
I dag er jeg i graviditetsuke 32+4 og har vært til en ny undersøkelse på Rikshospitalet.
Det ble tatt en grundig ultralydundersøkelse og legen studerte hjernen til babyen for å se etter eventuelle blødninger. Jeg har lenge gått og lurt på om jeg har en baby i magen som allerede har fått en hjerneblødning ettersom jeg har antistoffer mot blodplater, og da Leon ble født visste ikke legene om hans hjerneblødning oppsto i magen eller under keisersnittet.
I dag kunne ikke legen se noen tegn til blødninger! Hjernen hadde en fin symetri og hun målte babyen til å være omkring 1850 gram. Tenk, en hel kilo mer enn hva Leon veide da han ble født!

Jeg tok også en god liter i blodprøver i dag. Det var nå den avgjørende blodprøven ble tatt, nivået av antistoffer som jeg har mot blodplater.
Det er disse verdiene som avgjør når Maria skal bli tatt med keisersnitt. Svaret på disse prøvene får jeg i underkant av fjorten dager, og jeg er skikkelig spent på hvordan det ligger an og på når jeg skal få se babyen min!
Hvis alt går etter planen, så ser det ut til at det blir tidlig i januar 2012, og det hadde vært greit å bli ferdig med julen først.


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.