Vera Rubicon

Vera Rubicon

Skriver om verdens tøffeste Leon!

...og vår situasjon med Jacobsen syndrom, Paris-Trousseau syndrom, Cerebral Parese, hjerneblødning og det å være mamma til et funksjonshemmet barn.

Ventetiden er snart over

Prosjekt babyPosted by Vera Rubicon Sun, January 01, 2012 09:56:51
Nå har jeg gått gravid i en evighet, og det føles spesielt lenge ettersom jeg har vært i så dårlig form. Den lille energien jeg har hatt har gått med på å ta meg av Leon, ellers har jeg omtrent bare sittet i en stol og strikket de siste månedene. Takk og lov for at jeg har Knut-Henrik som alltid stiller opp og gjør hva det skal være for sin lille familie.

Vi kom oss helskinnet igjennom julen også, selv om jeg for det meste har sittet på en kontorstol med hjul de gangene jeg har måttet utføre noe arbeid. Det funker fint å henge opp klesvaska fra en stol, for ikke å snakke om å lage middag til sultne familiemedlemmer. smiley

I dag er det den første dagen i det nye året 2012, og det er kun snakk om få dager til vi er en familie på fire. Hodet er fullt av tanker, og jeg både gleder og gruer meg til dagen kommer.
Jeg gleder meg noe helt vanvittig til å få møte Maria for første gang og se hvordan hun ser ut, men jeg gruer meg veldig til selve inngrepet og jeg er så veldig redd for å få noen dårlige beskjeder om hennes helsetilstand. Alt ser veldig bra ut hittil, og legene oppfordrer oss til å håpe på at alt er bra med henne, men frykten for lave blodplateverdier og blødninger er hele tiden til stede.


Vi ønsker alle et godt nytt år og at 2012 blir et begivenhetsrikt år for oss alle, og lykke til med alle nyttårsforsetter! Jeg, for min del, har planer om å gå ned et par buksestørrelser i januar! smiley

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.