Vera Rubicon

Vera Rubicon

Skriver om verdens tøffeste Leon!

...og vår situasjon med Jacobsen syndrom, Paris-Trousseau syndrom, Cerebral Parese, hjerneblødning og det å være mamma til et funksjonshemmet barn.

Nok en diagnose...

LeonPosted by Vera Rubicon Fri, April 13, 2012 16:50:19
I dag skulle vi til kontroll på Ahus for å se på fotstillingen til Leon og kartlegge videre behandling av føttene hans. Dagen ble ikke helt som planlagt kan jeg fortelle dere...

Det er en god stund siden Leon har vært til kontroll på barnehabiliteringen, egentlig alt for lenge siden! Leon har vært i fin form i lang tid og har egentlig blitt glemt bort litt av Ahus. Da vi i dag kom til ortopedisk undersøkelse, kom heldigvis barnelegen innom for å se på Leon og det ble raskt konstatert at Leon har Cerebral Parese.
Så fra å skulle vurdere sko som hjelpemiddel, ble det plutselig til at Leon fikk enda en diagnose. man skulle tro at det skulle holde med bare en kronisk tilstand, Leon har vel omtrent sju!
I dag er det fredag den 13....

Jeg holdt (som alltid) maska, og sa så kjekt til legen etter å ha fått beskjeden: Så bra da! Da har vi enda en ting å sette opp på diagnoselisten hans. Men tårene sprengte på under hele bilturen hjem.
Jeg ringte Knut-Henrik og han fikk bare se til å komme seg hjem fra jobb for å være der for oss da vi kom hjem fra Ahus.

Det at Leon har fått diagnosen Cerebral Parese gjør ingenting fra eller til med Leon, han er seg selv som han alltid har vært. Forskjellen blir en del flere undersøkelser og behandlinger... Og det verste jeg vet er å plage Leon med alt som er vondt og ubehagelig.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Emina Mon, April 16, 2012 11:30:30

Nu kommer tårarna hos mig också :( Men var kom det ifrån.Hur kunde han bedöma det, på vilka grunder. Jag kan inte se nåt Cp över Leon. Han och Leila är ju exact likadana nästan på alla sätt? Styrke kramar till dig. P.S, jag känner igen det där med masken :(

Posted by Lisbeth Falling Fri, April 13, 2012 16:56:18

Mitt hjerte blør for min elskede Leon! Håper på minst mulige vondter og behandlinger!