Vera Rubicon

Vera Rubicon

Skriver om verdens tøffeste Leon!

...og vår situasjon med Jacobsen syndrom, Paris-Trousseau syndrom, Cerebral Parese, hjerneblødning og det å være mamma til et funksjonshemmet barn.

Egentlig er jeg bare drit lei meg!

LeonPosted by Vera Rubicon Fri, April 13, 2012 19:20:53
Noen ganger lurer jeg virkelig på hvor mye hjertet mitt tåler, og når er egentlig begeret fullt? I vårt beger ser det hele tiden ut til at det er plass til litt mer dritt og langt flere utfordringer, selv de gangene jeg tror at vår kvote er brukt opp for lenge siden.

Jeg er bare en mamma som elsker mine barn, en mamma full av følelser som ser med bekymrede øyne på mine to små og lurer på hva fremtiden skal bringe.
Leon har en så lang diagnoseliste over alt som feiler han, og vi vet om så mye som kanskje kan skje, og vi er opp over ørene forberedt på det verste.
Hvem som helst annen kunne ha knekt sammen av mindre. Men ikke jeg, men bak det supertøffe ytre jeg viser, så griner hele kroppen!
Hvorfor skulle det være akkurat mitt barn som ble syk?! Og hvorfor kunne det ikke holde med bare en diagnose?
Nei da, Leon skulle få i bøtter og lass; Jacobsen syndrom, Paris-Trousseu syndrom, prematur, hjerneblødning, synshemming, alvorlig trombocyttopeni, ernæringsproblemer og nå Cerebral Parese...

Når ungene sover i kveld skal jeg gråte LENGE, skrike og banne høyt. I morgen er jeg supertøff igjen og skriver opp CP på Leons CV. smiley

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Urd Wed, October 31, 2012 14:46:38

Vanvittig tøff er du, og dere! Gratulerer med det lille tilskuddet i jaunar i år

Posted by H.Barrum Fri, April 13, 2012 21:57:56

Nå har dere forlengst fått nok syntes jeg... Og slipp ut aggresjonen, gråt er også e tegn på styrke!! Når jeg ser videoene av Leon blir jeg så varm om hjerte!! Han er en fighter, og de er så utrolig hva han har utrettet!! Så CP blir ike en hindring, bare en ny utfordring som han tar på strak arm!! Mine tanker går til dere!! Stor klem

Posted by Silje Fri, April 13, 2012 21:29:19

Klem til dere! Husk at du er en stor inspirasjonskilde for meg og sikkert for mange andre! Dere er supertøffe!

Posted by June Fri, April 13, 2012 19:28:29

Klem til deg fra en som føler det på samme måte og som også er tøff og optimistisk på utsiden.